طرز تهیه فرنچ تست وانیلی
به گزارش وبلاگ چراغ روشن، فرنچ تست وانیلی یک صبحانه هیجان انگیز و خوشمزه است که بعید به نظر می رسد کسی از طعم این تست لذت نبرد. البته اگر بخواهید این صبحانه را برای تعداد نفرات زیاد سرو کنید، کمی کارتان سخت خواهد شد؛ چرا که معمولا تسترها یا ساندویچ میکرها ظرفیت محدودی برای درست کردن نان تست دارند. ضمن این که تهیه آن به روش معمول برای صبحانه شما را با کوهی از ظرف درست در آغاز روز روبرو می نماید که چندان دل چسب هم به نظر نمی رسد.
با این دستور تهیه بسیار ساده می توانید صبحانه خود را حتی از شب قبل آماده کنید و لذت یک صبحانه ساده و بدون استرس را در یک روز تعطیل در کنار خانواده تان را تجربه کنید. طرز تهیه فرنچ تست وانیلی علاوه بر امکان استفاده به وسیله افراد با رژیم های معمولی، مناسب افرادی است که در پی یک صبحانه بدون گلوتن هستند. عصاره وانیل و دارچین در طرز تهیه این وعده طعمی غنی ایجاد می نماید. در ادامه با ما همراه باشید تا خودتان را مهمان یک صبحانه فرانسوی کنید.
مرحله اولمرحله دوممرحله سوممواد لازم برای تهیه فرنچ تست وانیلی
- نان سلینو کاله (تکه تکه شده) هشت فنجان
- کره پاستوریزه کاله (برای چرب کردن ظرف) خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- تخم مرغ شش عدد
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین یک فنجان
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک و سه چهارم فنجان
- وانیل به میزان لازم
- دارچین (آسیاب شده) دو قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنچ تست
مرحله اول
برای تهیه این تست فرانسوی خوشمزه، ابتدا ضروری است تا فر را روشن و روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تا به سراغ آماده سازی مواد تست می روید فر هم داغ می گردد. پس از تنظیم فر نوبت به تقسیم کردن نان تست سفید بدون گلوتن می رسد. این نان برای شما که به گلوتن حساسیت دارید مناسب است. ضمن این که رژیم های خاصی وجود دارد که مقادیر دریافت گلوتن را محدود می نمایند. نان ها را با دست یا با چاقو به قطعات مساوی دو در دو تقسیم کنید.
مرحله دوم
نان خرد شده در میزان های مساوی را در ظرفی که از قبل با کره چرب نموده اید به طور یکنواخت پخش کنید.
مرحله سوم
در این مرحله از طرز تهیه فرنچ تست وانیلی، خامه، شیر و تخم مرغ، وانیل و دارچین را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
مخلوط به دست آمده را روی نان ها بریزید و ظرفی که قرار است برای فرنچ پرس خود بهره ببرید را در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کاملا پخته گردد. البته این زمان نسبی است و به فر شما بستگی دارد. بنابراین، توصیه می کنیم فر را هر 10 دقیقه چک کنید تا در اثر حرارت زیاد نان های تست نسوزند.
فوت وفن تهیه فرنچ تست
- اگر وگان هستید می توانید از جایگزین های تخم مرغ و شیرهای غیر لبنی کاله در این دستور بهره ببرید و خامه را حذف کنید.
- می توانید از کاغذ روغنی برای کف ظرفتان بهره ببرید تا به هنگام مصرف برش های شما به راحتی از ظرف جدا شوند و به کف ظرف نچسبند.
- برای اطمینان از پخت حتما فر را آنالیز کنید و زمانی که روی نان ها به رنگ طلایی عایدی صبحانه شما آماده است.
- فرنچ تست را می توانید همراه با عسل، کاتلا یا انواع پودینگ برای سفره صبحانه یا عصرانه آماده و میل کنید.