طرز تهیه پودینگ خرمالو با کشمش، پاییزی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ چراغ روشن، پودینگ خرمالو با طعم و رنگ بی نظیر پاییزی، وقتی همراه با مواد مغذی و مفید مانند کشمش، گردو و زنجبیل همراه می گردد؛ عطر دلپذیر آن خانه شما را سرشار از گرما می نماید. در این پودینگ به دو شکل از خرمالو استفاده می گردد. اول خرمالوهای نرم و رسیده که برای درست کردن خمیر به کار می فرایند و دوم چیپس خرمالو یا خرمالوی خشک شده که برای تزیین در ظرف سرو استفاده می گردد. اگر عاشق رنگ های پاییزی هستید حتما پودینگ خرمالو با کشمش را امتحان کنید.

طرز تهیه پودینگ خرمالو با کشمش، پاییزی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه پودینگ خرمالو با کشمش

  • کره کاله (نرم شده) خرید آنلاین چهار و نیم قاشق غذاخوری
  • آرد شیرینی پزی دو پیمانه
  • پودر دارچین دو و یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر جوزهندی (یا آسیاب شده) سه چهارم قاشق چای خوری
  • نمک (دریایی) یک چهارم قاشق چای خوری
  • میپل سیروپ یا عسل یک چهارم پیمانه
  • کشمش زرد یا سلطانی یک چهارم پیمانه
  • خرمالو (رسیده) سه یا چهار عدد
  • شیر کامل کاله یک بسته
  • عصاره وانیل یک و نیم قاشق چای خوری
  • آب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین یک و نیم قاشق چای خوری
  • گردو (تست شده و خرد شده) یک پیمانه
  • شکلات زنجبیلی (کاملا خرد شده) یک چهارم پیمانه
  • چیپس خرمالو یا خرمالو (خشک شده) به میزان لازم
  • خامه قنادی به میزان لازم

طرز تهیه پودینگ خرمالو

مرحله اول

کف قالب پودینگ کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن را با کمی کره چرب کنید.

مرحله دوم

کشمش ها را داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب آن آغاز به خارج شدن کند. کشمش ها را از روی حرارت بردارید و با یک دستمال تمیز خشک کنید و صبر کنید تا خنک شوند.

مرحله سوم

سر خرمالوها را جدا کنید و گوشت آن را خارج کنید. خرمالوها را پوره کنید و داخل کاسه بریزند. پوست های خرمالوها را دور بریزید. شما در نهایت باید یک و نیم پیمانه پوره خرمالو داشته باشید.

مرحله چهارم

شیر را به پوره خرمالو اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

یک کاسه بزرگ بردارید و کره نرم شده را به همراه شکر داخل آن بریزید و با همزن برقی با سرعت میانه بزنید تا مخلوط نرم گردد و رنگ آن کم رنگ گردد. تخم مرغ، عصاره وانیل و آب لیمو تازه را اضافه کنید.

مرحله ششم

نصف پوره خرمالو را به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی بزنید. وقتی همزن را خاموش کردید مواد چسبیده به لبه کاسه را با قاشق داخل آن بریزید. باقی پوره خرمالو را به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید.

مرحله هفتم

جوش شیرین را داخل یک و نیم قاشق غذاخوری آب گرم حل کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله هشتم

آرد را به همراه نمک و ادویه ها الک کنید. آرد الک شده را به مواد بالا اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. در این مرحله نباید مواد را طولانی مدت هم بزنید. فقط کافی است که مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله نهم

کشمش سلطانی، گردو و شکلات زنجبیلی خرد شده را به مواد بالا اضافه کنید و فقط در حدی که مواد مخلوط شوند، هم بزنید. مواد را داخل قالب پودینگ بریزید و روی آن را بپوشانید.

مرحله دهم

یک قابلمه بزرگ بردارید و تا نیمه از آب پر کنید. یک آبکش روی آن قرار دهید و دقت کنید که سطح آب پایین تر از آبکش باشد. قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به دمای جوش برسد، سپس شعله را کم کنید.

مرحله یازدهم

قالب را داخل آبکش قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید تا پودینگ به یاری بخار پخته گردد. این مرحله سه تا سه و نیم ساعت طول می کشد. هرازگاهی به قابلمه سر بزنید تا آب داخل آن تمام نشده باشد. اگر آب داخل قابلمه بخار شده بود به آن آب جوش اضافه کنید.

مرحله دوازدهم

قالب را از داخل قابلمه خارج کنید و روی سینک ظرفشویی قرار دهید تا به مدت 15 دقیقه خنک گردد. پودینگ را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید. با یاری خامه قنادی، میپل سیروپ و چیپس خرمالو آن را تزیین کنید.

فوت وفن های تهیه پودینگ خرمالو

  • در زمان پخت پودینگ برای تست کردن پخت آن باید یک خلال دندان را در مرکز قالب فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد یعنی پودینگ کاملا پخته است.
  • این پودینگ و پودینگ هندوانه برای سفره شب یلدای شما می توانند گزینه های خاص و لذیذی باشند.
  • خرمالو از آن دست میوه های پاییزی است که می توان از آن در تهیه انواع کیک ها و حتی سالادها استفاده کرد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پودینگ خرمالو با کشمش، پاییزی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ خرمالو با کشمش، پاییزی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید