طرز تهیه رولت سیب
به گزارش وبلاگ چراغ روشن، رولت سیب یک شیرینی بدون خامه و در عین حال خوشمزه است که می توانید آن را در کنار چای یا قهوه سرو کنید.
رولت نوعی کیک اسفنجی است که به صورت نازک پخته شده و سپس روی آن مربا یا خامه همراه با میوه های تازه، کرم کره یا مواد دیگر، مالیده شده و سپس پیچانده می شود. وبلاگ چراغ روشن را با طرز تهیه رولت سیب ورق بزنید.
مواد لازم براى داخل رولت
- سیب 6 عدد رنده درشت شده
- دارچین 2 قاشق چایخوری
- شکر 1 فنجان
- گردو پودر شده 1 فنجان
مواد لازم رولت
- آرد 90 گرم
- شکر 120 گرم
- بکینگ پودر 2 گرم
- تخم مرغ سرد 5 عدد
- نمک 1 گرم
طرز تهیه رولت سیب
- برای درست کردن مواد داخل رولت، سیب ها را داخل تابه بریزید و زمانی که شروع به جوشیدن کرد شکر را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت بدهید. سپس گردو و دارچین را اضافه کنید و وقتی مواد به خوبی مخلوط شد، تابه را از روی حرارت بردارید.
- کف قالب را کاغذ روغنى پهن کرده و مواد سیب را کف کاغذ بریزید و خوب صاف کنید. قالب را کنار بگذارید.
- برای درست کردن مواد رولت، زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده را همراه با نمک و 50 گرم از شکر خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود.
- سپس سفیده را هم بزنید کمی که پف کرد باقى شکر را در سه مرحله به سفیده اضافه کنید تا زمانى که فرم بگیرد.
- زرده را به سفیده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانى هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.
- آرد و وانیل و بیکینگ پودر را سه بار الک و به مواد اضافه کرده و به صورت دورانى مخلوط کنید.
- مایه را روى سیب ها ریخته و آن را صاف کنید و سپس سینی را در فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.
- پس از پخت روى کیک کاغذ پوستى بگذارید و بعد از 15 دقیقه کیک را رول کنید.
- بعد از رول کردن کیک، کاغذ را دور آن بپیچید، یک ساعت زمان بدهید و سپس کیک را برش زده و سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسر و شیرینی شیر برنج انبه؛ یک دسر ویژه را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا
تاریخ انتشار: 21 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 21 آبان 1399
گردآورنده: whitelight.sale-blog.ir
شناسه مطلب: 7512
به "طرز تهیه رولت سیب" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت سیب"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید