طرز تهیه رولت سیب

به گزارش وبلاگ چراغ روشن، رولت سیب یک شیرینی بدون خامه و در عین حال خوشمزه است که می توانید آن را در کنار چای یا قهوه سرو کنید.

طرز تهیه رولت سیب

رولت نوعی کیک اسفنجی است که به صورت نازک پخته شده و سپس روی آن مربا یا خامه همراه با میوه های تازه، کرم کره یا مواد دیگر، مالیده شده و سپس پیچانده می شود. وبلاگ چراغ روشن را با طرز تهیه رولت سیب ورق بزنید.

مواد لازم براى داخل رولت

  • سیب 6 عدد رنده درشت شده
  • دارچین 2 قاشق چایخوری
  • شکر 1 فنجان
  • گردو پودر شده 1 فنجان

مواد لازم رولت

  • آرد 90 گرم
  • شکر 120 گرم
  • بکینگ پودر 2 گرم
  • تخم مرغ سرد 5 عدد
  • نمک 1 گرم

طرز تهیه رولت سیب

  • برای درست کردن مواد داخل رولت، سیب ها را داخل تابه بریزید و زمانی که شروع به جوشیدن کرد شکر را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت بدهید. سپس گردو و دارچین را اضافه کنید و وقتی مواد به خوبی مخلوط شد، تابه را از روی حرارت بردارید.
  • کف قالب را کاغذ روغنى پهن کرده و مواد سیب را کف کاغذ بریزید و خوب صاف کنید. قالب را کنار بگذارید.
  • برای درست کردن مواد رولت، زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده را همراه با نمک و 50 گرم از شکر خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود.
  • سپس سفیده را هم بزنید کمی که پف کرد باقى شکر را در سه مرحله به سفیده اضافه کنید تا زمانى که فرم بگیرد.
  • زرده را به سفیده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانى هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.
  • آرد و وانیل و بیکینگ پودر را سه بار الک و به مواد اضافه کرده و به صورت دورانى مخلوط کنید.
  • مایه را روى سیب ها ریخته و آن را صاف کنید و سپس سینی را در فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.
  • پس از پخت روى کیک کاغذ پوستى بگذارید و بعد از 15 دقیقه کیک را رول کنید.
  • بعد از رول کردن کیک، کاغذ را دور آن بپیچید، یک ساعت زمان بدهید و سپس کیک را برش زده و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسر و شیرینی شیر برنج انبه؛ یک دسر ویژه را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه رولت سیب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت سیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید