با مصرف این نوشیدنی به مبارزه قند خون بروید
به گزارش وبلاگ چراغ روشن، تهران (پانا) - محققان بر این باورند که نوشیدن چای زنجبیل می تواند تا حد قابل ملاحظه ای اندازه قند خون را در مبتلایان به دیابت کاهش دهد.

به گزارش صدا و سیما ، کنترل قند خون از مهم ترین راهکارها برای کنترل عوارض ناشی از این بیماری است و محققان بر این باورند که با مصرف بعضی نوشیدنی ها و گیاهان دارویی می توان اندازه قند خون را کاهش داد.
هورمون انسولین مسئولیت تنظیم قند خون را بر عهده دارد اما در مبتلایان به دیابت، این مکانیسم مختل می گردد. اما با بهبود سبک تغذیه و رعایت رژیم غذایی تا حد زیادی می توانید قند خونتان را کنترل کنید. از این رو، پژوهشگران عنوان نموده اند که نوشیدن چای زنجبیل می تواند این مکانیسم معیوب را بهبود بخشد.
ادویه زنجبیل عصاره حاصل از ریشه گیاهی بومی آسیاست که در قالب شربت، کپسول و عصاره های مایع قابل استفاده است. محققان در آزمایش های بالینی مختلفی اثرات ضددیابتیک زنجبیل را مورد آنالیز قرار داده اند.تحقیقات نشان می دهد که مکمل های زنجبیلی به طور قابل توجهی اندازه قند خون ناشتا را پایین می آورد. اندازه قند خون ناشتا، قند خون را به مدت حداقل دو تا سه ماه نشان می دهد.
آنالیز ها نشان می دهد که زنجبیل کنترل طولانی مدت قند خون را برای مبتلایان به دیابت نوع 2 بهبود می بخشد. محققان دانشگاه سیدنی استرالیا دریافتند که عصاره گرفته شده از زنجبیل غنی از نوعی ماده فعال است که بدون وجود انسولین، اندازه دریافت گلوکز را به داخل سلول های ماهیچه ای افزایش داده و به مدیریت سطح قند خون یاری می نماید.
زنجبیل شاخص گلیسمیک بسیار پایینی دارد که برای مدیریت اندازه قند خون بسیار مفید است. آن گروه از موادغذایی که شاخص گلیسمیک پایینی دارند، به آهستگی تجزیه شده و گلوکز را تشکیل می دهند و در نتیجه، اندازه قند خون را ناگهانی افزایش نمی دهند. شاخص گلیسمیک نوعی سیستم درجه بندی برای غذاهای حاوی کربوهیدرات هاست. این شاخص نشان می دهد که هر ماده غذایی چگونه روی اندازه قند خون تأثیر می گذارد.
منبع: خبرگزاری پانا