طرز تهیه پفک خانگی خوشمزه
به گزارش وبلاگ چراغ روشن، پفک خانگی بدون داشتن مواد نگهدارنده و زیان آور برای بچه ها، با حفظ طعم و مزه پفک، آن را در منزل به راحتی تهیه نمایید و از طعم آن لذت ببرید.
پفک نام تجاری یک نوع اسنک است که از ذرت حرارت داده شده تهیه می گردد. این نشان تجاری متعلق به گروه صنعتی مینو در ایران است. شهرت این محصول به گونه ای است که این نام تجاری، در گفتار روزمره مردم به اسم عام برای انواع اسنک ذرت/پنیر تبدیل شده است و مردم گاهی محصولات اسنک دیگر شرکتها را هم با نام پفک می شناسند.
پفکی که شما در منزل تهیه می کند به لحاظ بهداشتی مسئله ای نخواهند داشت و اینکه شما با دستور پخت مناسب پفک خانگی می توانید بهترین طعم را به منزل خود بیاورید. پفک را در منزل خود تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه پفک خانگی
پودر پنیر پارمیژان | 1/3 پیمانه |
کره یا مارگارین | 1 قاشق غذاخوری |
ادویه | به میزان کافی |
پودر آویشن | به میزان کافی و لازم |
نمک | به میزان کافی |
آب | 4 قاشق غذاخوری |
جوش شیرین | 1/8 قاشق چای خوری |
آرد نخودچی | 1 پیمانه |
آرد برنج یا ذرت | 1 پیمانه |
زرد چوبه یا گل رنگ | به میزان کافی |
دستور تهیه پفک خانگی
- در ابتدا آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید
- سپس ادویه طعم دهنده به همراه جوش شیرین را الک نموده و به مواد اضافه کنید.
- حال همه مواد را باهم الک کنید.
- در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و به همراه مواد الک شده، پودر پنیر پارمیزان و آب با هم مخلوط کنید و آنها را کمی ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.
- وقتی که خمیر سفت شد آن را از رنده یا کفگیر سوراخ دار عبور داده تا شکل پفک به خود بگیرد، در خاتمه خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید.
مراحل تهیه پفک خانگی
نکات آشپزی در تهیه پفک خانگی
- بجای استفاده از 1/8 قاشق چای خوری جوش شیرین می توانید از 1/4 قاشق چای خوری پکینگ پودر استفاده نمایید.
- میزان ادویه و نمک آن کاملا دلخواه است.
- حضور آویشن نیز به سلیقه شما وابسته می باشد.
پفک خانگی
پفک را بدون مواد افزودنی در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.
گروه آشپزی وبلاگ چراغ روشن
منبع: setare.com