طرز تهیه بانی چو ؛ یک غذای وسوسه انگیز آفریقایی همراه ویدیو
به گزارش وبلاگ چراغ روشن، غذاهای آفریقایی ترکیبی جادویی از عطرها و طعم ها، شگفتی و رنگ ها هستند. بانی چو یکی از معروف ترین این غذاها از ترکیب گوشت ادویه دار و سبزیجات تهیه می گردد. راز خوشمزگی این غذا استفاده از سسی است که همراه ته مزه ماست با ادویه و سبزیجات معطر مزه دار شده باشد. با طرز تهیه بانی چو با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بانی چو
- پیاز یک عدد
- روغن به اندازه لازم
- مغز ران مرغ به اندازه لازم
- پودر کاری یک قاشق چای خوری
- سیر یک حبه
- فلفل قرمز یک عدد
- گوجه فرنگی پوست کنده دو عدد
- نخود پخته و آبکش شده یک پیمانه
- استاک مرغ یک پیمانه
- گشنیز خرد شده سه قاشق سوپ خوری
- سس ماست کاله خرید آنلاین به اندازه لازم
- نان باگت مینی چهار عدد
طرز تهیه بانی چو
مرحله اول
ابتدا اندازهی روغن داخل تابه بریزید. پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و داخل تابه تفت دهید. یک عدد مغز ران مرغ را به صورت مکعبی نسبتا ریز خرد کنید. مرغ را داخل تابه ریخته و با پیاز تفت دهید. پودر کاری را اضافه کنید. حبه سیر و گوجه فرنگی را هم خیلی ریز خرد نموده و به تابه اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید.
مرحله دوم
در این مرحله از تهیه بانی چو، نخود پخته و آبکش شده را هم اضافه کنید. سپس استاک را داخل تابه بریزید. کمی صبر کنید تا مایه غلیظ شده و تا حد زیادی ورچیده گردد. سپس، گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
مرحله سوم
سپس سس ماست را به اندازه لازم روی مواد ریخته و هم بزنید. سر و ته نان باگت را بگیرید و خمیر داخل آن را خالی کنید. مایه بانی چو را داخل نان باگت پر کنید. برای تزیین اندازهی سس ماست و یک برگ جعفری روی نون باگت قرار دهید و در ظرفی مناسب سرو کنید.
فوت و فن های طرز تهیه بانی چو
- برای تهیه بانی چو بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید. سپس بپزید.
- در طول مراحل پخت در قابلمه یا تابه را نبندید تا مواد بانی چو آب نیندازد.