طرز تهیه بانی چو ؛ یک غذای وسوسه انگیز آفریقایی همراه ویدیو

به گزارش وبلاگ چراغ روشن، غذاهای آفریقایی ترکیبی جادویی از عطرها و طعم ها، شگفتی و رنگ ها هستند. بانی چو یکی از معروف ترین این غذاها از ترکیب گوشت ادویه دار و سبزیجات تهیه می گردد. راز خوشمزگی این غذا استفاده از سسی است که همراه ته مزه ماست با ادویه و سبزیجات معطر مزه دار شده باشد. با طرز تهیه بانی چو با ما همراه باشید.

طرز تهیه بانی چو ؛ یک غذای وسوسه انگیز آفریقایی همراه ویدیو

مواد لازم برای تهیه بانی چو

  • پیاز یک عدد
  • روغن به اندازه لازم
  • مغز ران مرغ به اندازه لازم
  • پودر کاری یک قاشق چای خوری
  • سیر یک حبه
  • فلفل قرمز یک عدد
  • گوجه فرنگی پوست کنده دو عدد
  • نخود پخته و آبکش شده یک پیمانه
  • استاک مرغ یک پیمانه
  • گشنیز خرد شده سه قاشق سوپ خوری
  • سس ماست کاله خرید آنلاین به اندازه لازم
  • نان باگت مینی چهار عدد

طرز تهیه بانی چو

مرحله اول

ابتدا اندازهی روغن داخل تابه بریزید. پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و داخل تابه تفت دهید. یک عدد مغز ران مرغ را به صورت مکعبی نسبتا ریز خرد کنید. مرغ را داخل تابه ریخته و با پیاز تفت دهید. پودر کاری را اضافه کنید. حبه سیر و گوجه فرنگی را هم خیلی ریز خرد نموده و به تابه اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید.

مرحله دوم

در این مرحله از تهیه بانی چو، نخود پخته و آبکش شده را هم اضافه کنید. سپس استاک را داخل تابه بریزید. کمی صبر کنید تا مایه غلیظ شده و تا حد زیادی ورچیده گردد. سپس، گشنیز خرد شده را اضافه کنید.

مرحله سوم

سپس سس ماست را به اندازه لازم روی مواد ریخته و هم بزنید. سر و ته نان باگت را بگیرید و خمیر داخل آن را خالی کنید. مایه بانی چو را داخل نان باگت پر کنید. برای تزیین اندازهی سس ماست و یک برگ جعفری روی نون باگت قرار دهید و در ظرفی مناسب سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه بانی چو

  • برای تهیه بانی چو بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید. سپس بپزید.
  • در طول مراحل پخت در قابلمه یا تابه را نبندید تا مواد بانی چو آب نیندازد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه بانی چو ؛ یک غذای وسوسه انگیز آفریقایی همراه ویدیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بانی چو ؛ یک غذای وسوسه انگیز آفریقایی همراه ویدیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید