14مدل طرز تهیه غذای ایرانی با گوشت خوشمزه و لذیذ
به گزارش وبلاگ چراغ روشن، لیست انواع غذای ایرانی با گوشت بسیار متنوع است و اگر گوشت قرمز دوست داشته باشید، گزینه های زیادی برای انتخاب خواهید داشت. در این مقاله از در به آنالیز انواع غذاهای ایرانی با گوشت قرمز می پردازیم و طرز تهیه آنها را به شما آموزش خواهیم داد. فیلم آموزش تهیه چند رسپی غذای ایرانی با گوشت را هم می توانید در این مقاله دیدن کنید.
انواع غذاهای ایرانی با گوشت
غذاهای ایرانی با گوشت شامل غذا با برنج و گوشت، انواع آبگوشت ، کباب های مختلف با گوشت قرمز و تکه ای، غذا با گوشت و سیب زمینی، غذای ایرانی با گوشت و نون، غذا با گوشت تکه ای بدون برنج و … می شوند.
1- کباب چنجه
کباب چنجه با گوشت گاو و گوساله یا چنجه گوسفندی یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین کباب های منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه است که حالا تقریبا در تمام نقاط دنیا با انواع گوشت تهیه می گردد. برای تهیه این غذای کبابی با گوشت قرمز، باید گوشت چنجه شسته شده و خشک شده را به قطعات مکعبی خرد کنید.
ضخامت هر تکه گوشت باید 2 تا 3 سانتی متر باشد، کافی است. سعی کنید تکه های گوشت هم مقدار باشند تا هنگام پخت به طور یکدست و یکنواخت بپزند و کباب شوند. سپس آن ها را با ادویه های مختلف مزه دار نموده و روی زغال کباب کنید. برای مشاهده مراحل و فوت و فن های پخت آن روی لینک مقاله کلیک کنید.
در تهیه کباب چنجه از شامل قسمت های یا به همراه کمی،، ، ، ، و … استفاده می گردد. این مواد را می توانید به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
2- کباب برگ
کباب برگ یکی از کباب های اصیل ایرانی است که از گوشت فیله گوسفندی یا گوساله درست می گردد. برای آماده کردن گوشت کباب برگ، باید گوشت را به مدت حدود 6 ساعت قبل از پخت، مزه دار کنید. اما قبل از مزه دار کردن، با یک چاقوی تیز و با دقت، گوشت را از پهنا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس هر قسمت را با بیفتک کوب آنقدر بکوبید تا به قطر و ضخامت حدود نیم سانتی متر برسد.
برترین کباب برگ کبابی است که خوب کوبیده گردد و بعد از پخت، نرم و آبدار باشد. برای مشاهده فوت و فن ها و مراحل روی لینک مقاله کلیک کنید.
برای درست کردن کباب برگ به و قسمت یا گوسفند به روغن زیتون، ، و … نیاز خواهید داشت. این مواد را می توانید به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
3- کباب کاسه ای اردبیل
کباب کاسه ای که به نام کاسه کباب هم آن را می شناسند، ترکیبی از گوشت کبابی، جگر کباب شده، جوجه کباب، کره، گوجه و کنجد است که با نان یا برنج سرو می گردد. در این مدل کباب ایرانی، جوجه، جگر، چنجه و کوبیده جداگانه کباب و با هم مخلوط می شوند.
البته در بعضی دستورهای طرز تهیه کباب کاسه ای، کوبیده و دل و جگر را با کره و گوجه مخلوط می نمایند و جوجه و چنجه از طرز تهیه کاسه کباب حذف می گردد. برای تهیه این غذای ایرانی با گوشت که اصالت اردبیلی دارد، باید چند نوع گوشت کبابی شده یا کباب مختلف را با هم سرو کنید. در مقاله، روش تهیه این غذای خوشمزه با گوشت را می توانید بخوانید.
برای تهیه کباب کاسه ای، به گوشت فیله گوسفندی، ، ، ، آبلیمو، و … نیاز خواهید داشت. این مواد را می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.
4- دنده کباب
دنده کباب یکی از لذیذترین انواع کباب ایرانی با گوشت قرمز است که اصالت کرمانشاهی دارد. طرز تهیه دنده کباب با گوشت گوسفندی و گوساله مرسوم است. بعضی دنده کباب را در فر و بعضی روی گاز یا در تنور درست می نمایند. اما دنده کباب اصیل کرمانشاهی و دنده کباب شاندیز روی منقل ذغالی یا باربیکیو تهیه می گردد.
بسیاری از افراد آن را با شیشلیک اشتباه می گیرند. اما باید بدانید که روش پخت و آماده کردن دنده کباب با شیشلیک فرق دارد و برای تهیه آن از گوشت چرخ نموده نیز در کنار دنده استفاده می گردد. برای آموزش روش تهیه این کباب ایرانی خوشمزه، روی لینک کلیک کنید.
اگر می خواهید دنده کباب درست کنید، به گوشت گوسفند، ، ، آبلیمو، ، فلفل سیاه، نمک و … نیاز دارید. این مواد را می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.
5- کباب حسینی
کباب حسینی یک کباب سنتی ایرانی است و از زمان های بسیار قدیم طبخ می شده است. در گذشته برای درست کردن این غذای ایرانی با گوشت به جای سیخ چوبی، از چوب درخت انار استفاده می کردند. کباب حسینی به روش های مختلفی پخته می گردد؛ با گوشت گوسفندی، گوشت گوساله، گوشت چرخ نموده و گوشت بوقلمون یا مرغ. کباب حسینی مشهدی و هندی از انواع مشهور کباب حسینی محسوب می شوند.
برای تهیه این کباب لذیذ، باید ابتدا گوشت فیله گوسفند یا گوساله را به شکل طولی و کبابی با ضخامت حدود 1.5 تا 2 سانتی متر برش دهید و حداقل 3 ساعت آن را در پیاز خرد شده، زعفران دم نموده، لیموترش، نمک، فلفل و سایر مواد افزودنی مورد علاقه تان مزه دار کنید. برای آموزش مراحل روی لینک مقاله کلیک کنید.
برای تهیه کباب حسینی اصیل به گوشت فیله گوسفندی، کره و … نیاز دارید. این مواد را می توانید از فروشگاه های به روش خرید حضوری، تلفنی یا اینترنتی تهیه کنید.
6- تاس کباب
تاس کباب یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه ایرانی با گوشت تکه ای است و البته ربطی به هیچ گونه کباب کوبیده و کباب تابه ای ندارد. در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ می گردد. تاس کباب در اصل به خوراکی متشکل از بادمجان، گوجه فرنگی، گوشت تکه ای، سیب زمینی و ادویه گفته می گردد. در گذشته برای ادویه آن از چوب خوشبوی دارچین و تخم خردل و میوه هایی مثل به استفاده می کردند. برای آموزش مراحل روی لینک مقاله بزنید.
برای پخت تاس کباب به گوشت یا ، دنبه گوسفند، رب گوجه فرنگی، ، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، و … نیاز دارید که این مواد را می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
7- خوراک گوشت و لوبیا
گوشت و لوبیا یا گوشت لوبیا (آبگوشت لوبیا سفید کاشان) به عنوان یکی از غذاهای ایرانی سنتی و لذیذ به خصوص در شهرهای اصفهان و کاشان بسیار مرسوم است. گوشت و لوبیا در قابلمه های مسی و عموما به عنوان غذای نذری در ایام مذهبی طبخ می گردد. برای درست کردن این خوراک خوشمزه با گوشت، باید گوشت تکه ای گوسفند و لوبیا را بپزید و بعد مواد را به ترتیب به غذا اضافه کنید. برای مشاهده مراحل ، روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.
برای پخت گوشت و لوبیا به ، ، ترجیحا ، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه و … نیاز خواهید داشت. این مواد را می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.
8- چلو گوشت
چلو گوشت جزو غذاهای ایرانی با گوشت مجلسی و پرطرفدار است که کمتر کسی دست رد به آن می زند. برترین گوشت برای استفاده در تهیه چلو گوشت، گوشت گردن یا گوشت ماهیچه گوسفندی است. بعلاوه می توانید از گوشت گوساله تازه بهره ببرید.
در این صورت حتما از تازه بودن گوشت مطمئن شوید. ضمناً گوشت سردست گوساله هم می توانید در تهیه این غذا به کار ببرید. چلو گوشت را هم به صورت چلو و خورش گوشت جدا و هم به صورت گوشت لاپلو می توانید درست کنید. برای مشاهده مراحل و فوت و فن های این غذای اصیل ایرانی با گوشت، روی لینک مقاله بزنید.
برای تهیه چلوگوشت، گوشت مغز ران یا سر دست گوسفند، تره فرنگی،، دارچین،، رب نارنج، و … لازم دارید. این مواد را می توانید به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
9- ته چین گوشت
ته چین گوشت یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که به خاطر طعم لذیذ و ظاهر جذابش، جزو غذاهای مجلسی ایرانی به شمار میرود. در واقع انواع مختلفی از ته چین با تغییر مواد میانی آن تهیه می شوند، که می توانید آنها را به راحتی در فر یا قابلمه درست کنید.
ته چین گوشت را می توانید با گوشت تکه ای هم تهیه کنید. به این صورت که باید گوشت را با ادویه های معطر و دلخواه بپزید و بین برنج مخلوط شده با ماست قرار دهید و بپزید. برای آموزش روش پخت ته چین گوشت، روی لینک مقاله کلیک کنید.
برای درست کردن ته چین گوشت، از موادی مثل گوشت گوسفندی، ماست چکیده، زعفران، ، برنج ایرانی، پودر دارچین و … استفاده می گردد که این مواد را از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی می توانید تهیه کنید.
10- چکدرمه ترکمنی
چکدرمه، چگیدرمه یا چکیدرمه نام های مختلف مشهورترین غذای ترکمنی هستند. بنا به روایتی این غذای ایرانی با گوشت و برنج بیش از هزار سال قدمت دارد و جزو غذاهای ایرانی محبوب است که به صورت پلو با گوشت تکه ای طبخ و سرو می گردد.
برنج و گوشت گوسفندی مهم ترین عناصر پلو مجلسی چکدرمه را تشکیل می دهند. به همین دلیل هم شبیه استامبولی پلو است. در این غذا باید گوشت را به صورت تکه ای خرد نموده و بپزید. سپس برنج را هم آماده کنید. برای جزییات و روش پخت چکدرمه ترکمنی، روی لینک مقاله کلیک کنید.
در این غذای ایرانی با گوشت، برنج، گوشت گوسفندی، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و ادویه پلویی، و … استفاده می گردد. این مواد را می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.
11- لوبیا پلو با گوشت تکه ای
لوبیا پلو یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی با گوشت است که به عنوان غذای مجلسی مهمانی، غذا برای شام یا ناهار و حتی به عنوان شام یا سحری ماه رمضان می توانید تهیه کنید. برای درست کردن لوبیا پلو با گوشت تکه ای برنج را دو ساعت قبل از پخت در آب و نمک بخیسانید.
گوشت گوسفند را به قطعات ریز تقسیم کنید (تکه های دو سانتی با قطر یک سانتی متر) و خوب بشورید و اجازه بدهید خشک گردد. گوشت را باید با پیاز تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید. گوشت قبل از اضافه شدن به لوبیا، باید بپزد و بعد لای لوبیا پلو ریخته گردد. برای مشاهده مراحل و جزییات طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای روی لینک مقاله کلیک کنید.
در تهیه این غذای ایرانی با گوشت، از گوشت مغز ران گوسفند یا گوشت راسته گوساله، برنج، رب گوجه فرنگی، زعفران و … استفاده می گردد. این مواد را می توانید به روش خرید حضوری، تلفنی یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
12- لپه پلو
لپه پلو یکی از غذاهای محبوب کرمانی ها و ادویه یا چاشنی اصلی آن، زیره است. این غذای خوشمزه را می توان با گوشت چرخ نموده، گوشت تکه ای گوسفندی، گوشت مرغ یا اصلا بدون هیچ گوشتی درست کرد. اگر برای درست کردن خورشت قیمه وقت کافی ندارید، می توانید این غذای محلی و متفاوت را امتحان کنید.
برای درست کردن لپه پلو، گوشت را به تکه های 2 سانتی متری، به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز را نگینی یا خلالی خرد کنید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن یا کره در آن بریزید. بعد از ذوب شدن کره، پیاز را در آن بریزید و تفت دهید. وقتی پیازها سبک و طلایی شدند، گوشت خرد شده را اضافه کنید. برای مشاهده ادامه مراحل روی لینک مقاله کلیک کنید.
در طرز تهیه این غذای ایرانی با گوشت و برنج، از ، برنج، گوشت گوسفندی، ، کره، رب گوجه و … استفاده می گردد. مواد به کار رفته در لپه پلو مقوی و خوشمزه را می توانید از فروشگاه های به روش خرید حضوری، تلفنی یا اینترنتی تهیه کنید.
13- باقالی پلو با ماهیچه
یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین غذاهای ایرانی با گوشت، باقالی پلو با ماهیچه است که هواداران پر و پا قرصی دارد. باقالی پلو با ماهیچه مجلسی را معمولا با گوشت ماهیچه گوسفندی طبخ می نمایند اما شما می توانید باقالی پلو با ماهیچه گوساله هم درست کنید.
برای پختن ماهیچه گوسفندی ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و نیمی از آن ها را در قابلمه بریزید و با مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیازها سبک شدند، ماهیچه ها را روی آن بچینید. حبه های سیر و بقیه پیازهای خلالی را هم روی ماهیچه ها بریزید. فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم نموده غلیظ را اضافه کنید. برای مشاهده ادامه مراحل و جزییات ، روی لینک مقاله کلیک کنید.
در تهیه باقالی پلو با ماهیچه از یا، برنج ایرانی، باقالی، ، چوب دارچین، پودر سیر و … استفاده می گردد. این مواد را می توانید از فروشگاه های به روش خرید حضوری، تلفنی یا اینترنتی تهیه کنید.
14- انواع آبگوشت با گوشت تکه ای
آبگوشت به عنوان یک غذای سنتی و اصیل، با طعم فوق العاده خوشمزه اش، باب طبع بسیاری از ایرانی ها و یکی از مقوی ترین غذاهای ایرانی با گوشت است. آبگوشتی که همه ما آن را با نام دیزی می شناسیم، در شهرهای مختلف به شیوه متفاوت و با مواد غذایی و سبزیجات و ادویه های گوناگونی تهیه می گردد. یعنی مردم بنا به سلیقه و فرهنگ هر شهر، دستور پخت این غذای اصیل را با ذائقه خود هماهنگ نموده اند.
اما به جز دیزی، آبگوشت های دیگری هم در فهرست انواع آبگوشت های ایرانی می توانید پیدا کنید که در خوشمزگی و مواد مغذی موجود، کم از آبگوشت دیزی ندارند. همان طور که از نام آبگوشت تعیین است، ماده اصلی در تهیه انواع آبگوشت، گوشت گوسفندی است و حبوبات، سبزیجات و مواد دیگری هم در آبگوشت ها استفاده می گردد. برای آشنایی و آموزش روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.
سوالات متداول
انواع غذا با گوشت تکه ای و برنج چی بپزم؟
برای غذا با گوشت تکه ای می توانید چکدرمه پلو ترکمنی، لپه پلو، ته چین گوشت با گوشت تکه ای و … درست کنید.
غذای سریع ایرانی با گوشت گوسفندی چی بپزم؟
اگر می خواهید غذای سریع ایرانی با گوشت گوسفندی تهیه کنید، هم گزینه انواع کباب با گوشت را دارید که باید از قبل گوشت را مزه دار نموده باشید و زمان کباب کردن را کاهش دهید، یا اینکه دیگر غذاهای فهرست بالا را بپزید ولی از زودپز برای پخت گوشت بهره ببرید تا سریع تر بپزد و آماده گردد.
منبع: افق کوروش