اثر پختن گوجه فرنگی بر خواص آن

به گزارش وبلاگ چراغ روشن، گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد.

اثر پختن گوجه فرنگی بر خواص آن

به گزارش بهداشت نیوز، گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد. یکی از مهمترین مواد موءثره گوجه فرنگی ماده ای به نام lycopene است که جزو کاروتنوئید ها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می شود.

پژوهش ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می شود.

همچنین، پختن گوجه فرنگی باعث می شود که lycopene بیشتری از آن در مقایسه با گوجه فرنگی خام در روده جذب بدن شود.

منبع: فرارو

به "اثر پختن گوجه فرنگی بر خواص آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اثر پختن گوجه فرنگی بر خواص آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید