طعم غذاهایی متفاوت در کرواسی
به گزارش وبلاگ چراغ روشن، غذاهای کرواسی
کرواسی در چند سال اخیر از مقاصد گردشگری محبوب دنیا شده است. این کشور به داشتن تاریخی پربار و معماری زیبا و بعلاوه سواحل دل انگیز و مسیرهای کوه نوردی معروف است. یکی از دلایلی که کرواسی را در سال های اخیر محبوب نموده این است که فیلم های معروف زیادی دراین کشور فیلمبرداری شده است. اگر به کرواسی به عنوان مقصد سفر تابستانی نگاه می کنید حتما قبلش درباره غذاهای این کشور تحقیق کنید، غذاهای سنتی کرواسی ترکیبی از غذاهای اروپای شرقی و مدیترانه ای است و در آن از روش های سنتی غذاهای مدرن خوشمزه درست می گردد. با خبرنگاران همراه باشید تا طعم غذاهای خوشمزه کرواسی را بچشید.
مانسترا (Manestra)
درناحیه ایستریا (بزرگ ترین شبه جزیره در دریای آدریاتیک) یکی از غذاهایی که حتما در منوی بیشتر رستوران ها می توانید پیدا کنید مانسترا است. مانسترا نوعی سوپ نخود ساده است و مردم این ناحیه برای قرن هاست که آن را درست می نمایند. برای تهیه این غذا در ابتدا تکه های گوشت، جعفری و سیر را می پزند و سپس آن را داخل آب و نخود می ریزند تا به خوبی پخته گردد. اگر فقط در آن سبزیجات استفاده گردد به عنوان پیش غذا و اگر در آن گوشت هم ریخته گردد به عنوان غذای اصلی استفاده می گردد.
استروکلی (Strukli)
استروکلی چیزی شبیه باقلوای یونانی و لازانای ایتالیایی است! برای درست کردن این غذا داخل خمیر نازکی را با چیزهایی مثل پنیر و میوه پر می نمایند سپس خمیر را می پیچنند و آن را با خامه و کره مخلوط نموده و درون فر می گذارند تا ترد و برشته گردد. این غذا در سراسر کشور کرواسی محبوب است اما در اصل برای زاگرب (مرکز کرواسی) است. حتی در زاگرب می توانید رستورانی پیدا کنید که در آن فقط استروکلی سرو می گردد و این غذا در این رستوران بسیار پر و خوشمزه است.
سوپارنیک (Soparnik)
وزیر فرهنگ کرواسی اخیرا نام این غذا را در فهرست میراث فرهنگی کرواسی قرار داده است. برای تهیه این غذا برگ چغندر سوئیسی و جعفری را بین دو لایه نازک خمیر ساندویچ می نمایند سپس این لایه ها را درون تنور می گذارند تا هر دو طرفش برشته گردد. بعد از اینکه این غذا آماده شد آن را به مثلثی برش می زنند و روی آن کمی روغن زیتون و پودر سیر می ریزنند.
غذای دریایی نابوزارا (Na Buzara)
نابوزارا از غذاهای دریایی سنتی است که برای تهیه آن می توان از ماهی های مختلفی استفاده کرد اما معمولا آن را با حلزون و میگو می پزند. این غذای دریایی هواداران زیادی دارد و مردم زیادی در مرنام های خاص آن را درست می نمایند. این غذا را معمولا با سیر و سس درست می نمایند و آن را با دست و با نان زیاد می خورند.
پاستیکادا (Pasticada)
پاستیکادا به شدت در کرواسی غذای محبوبی است اما مدت زمان پختن این غذا آنقدر طولانی است که معمولا در رستوران ها پخته نمی گردد. برای تهیه این غذا گوشت را یک شب در سرکه می خوانند و سپس آن را به مدت 5 ساعت با سبزیجات مختلف می پزنند.
منبع: travelversed.co
منبع: الی گشت