ظرفیت دکتری تخصصی علوم پزشکی اعلام شد، 22 شهریور آخرین مهلت

به گزارش وبلاگ چراغ روشن، ظرفیت رشته های مختلف در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال 99 گروه علوم پزشکی اعلام شد.

ظرفیت دکتری تخصصی علوم پزشکی اعلام شد، 22 شهریور آخرین مهلت

به گزارش خبرنگار دانشگاه وبلاگ چراغ روشن، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته محل در آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی 1399-1400 در دوره های روزانه، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد اسلامی تا شنبه 22 شهریورماه 99 فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

با توجه به اینترنتی بودن انتخاب رشته و محل داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir و مطالعه دفترچه نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

ظرفیت مجموع رشته ها و دوره های دکتری تخصصی یک هزار و 820 نفر است که از این تعداد یک هزار و 109 نفر در ظرفیت عادی و 341 نفر در ظرفیت شهریه پرداز و 370 نفر هم در دوره های پژوهشی پذیرفته می شوند.

پذیرش در دوره دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری پژوهشی رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی بر اساس نمرات آزمون کتبی و مصاحبه است.

تغییر نمره دهی بخش مصاحبه

طبق مصوبه چهاردهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و سیزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو وزارت بهداشت مقرر شد برای داوطلبان دوره دکتری تخصصی از 30 درصد نمره مصاحبه، 20 درصد به نمره آزمون کتبی اضافه گردد و 10 درصد به جامانده بر اساس کلیپی که داوطلب تهیه می نماید، ارزیابی گردد. سهم 20 درصد مربوط به مستندات علمی، آموزشی و پژوهشی داوطلبان نیز همچنان به همین میزان باقی می ماند.

آزمون کتبی به طور متمرکز و به صورت تستی در روزهای آدینه 10، 11 و 12 مرداد برگزار شده است و با توجه به اعلام نتایج در 18 شهریور، بر اساس نمرهی داوطلبان در هر رشته و با توجه به سهمیه داوطلبان، به تعداد دو برابر ظرفیت، جهت آزمون مرحله دوم دعوت شده اند.

مناطق 10 گانه آمایشی کشور برای مصاحبه رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی:

منطقه آمایشی 1 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: بابل، سمنان، شاهرود، گلستان، مازندران، گیلان

منطقه آمایشی 2 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: ارومیه، تبریز

منطقه آمایشی 3 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: کردستان، کرمانشاه، همدان

منطقه آمایشی 4 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: اهواز، لرستان

منطقه آمایشی 5 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: شیراز، هرمزگان، فسا

منطقه آمایشی 6 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: زنجان، قزوین، قم، اراک

منطقه آمایشی 7 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: اصفهان، شهرکرد، کاشان، یزد

منطقه آمایشی 8 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: کرمان، زاهدان

منطقه آمایشی 9 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: بیرجند، سبزوار، مشهد

منطقه آمایشی 10 شامل دانشگاه های علوم پزشکی: ارتش، انستیتو پاستور ایران، ایران، بقیه الله، تهران، شهید بهشتی، علوم بهزیستی و توانبخشی، جهاد دانشگاهی (رویان)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، دانشگاه علوم پزشکی مجازی و سازمان انتقال خون ایران

دانشگاه های علوم پزشکی ارومیه، اصفهان، البرز، اراک، ایران، ایلام، بابل، بقیه الله (عج ا...)، بوشهر، بیرجند، تبریز، تربت حیدریه، تهران، جندی شاپور اهواز، رفسنجان، زاهدان، زنجان، سبزوار، سمنان، شهید بهشتی، شهید صدوقی یزد، شیراز، کاشان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مشهد، هرمزگان، همدان، قم، گناباد، نیشابور، دانشگاه علوم بهزیستی، دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد مجری دوره دکتری پژوهشی در گروه علوم پزشکی هستند.

همچنین سازمان انتقال خون ایران، انستیو پاستور ایران، پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی (مرکز تحقیقات سرطان پستان)، جمعیت مبارزه با دخانیات (مرکز تحقیقات کنترل دخانیات) و بیمارستان چشم پزشکی نور مجری دوره دکتری پژوهشی در گروه علوم پزشکی هستند.

امتیازات تحصیلی و پژوهشی مربوط به مصاحبه دوره های دکتری پژوهشی شامل موارد زیر است:

دارا بودن مقالات معتبر بین المللی نمایه شده در نمایه های Web of Science(ISI), PubMed, Scopus

دارا بودن مقالات معتبر منتشر شده در مجلات داخلی با زمینه علمی پژوهشی

ارائه خلاصه مقالات (کنگره، سمینار و همایش)

تألیف کتب علمی

ترجمه کتب علمی

سند ثبت اختراع (Patent) بین المللی و داخلی

مهارت های پژوهشی داوطلب (مجری طرح های تحقیقاتی انتها یافته، ارائه توصیه نامه ها)

داشتن جوایز معتبر داخلی و بین المللی (بودجه تحقیقاتی، کسب مقام در جشنواره های ملی، دانشجوی پژوهشگر نمونه)

سوابق درخشان پژوهشی (سرانجام نامه های برتر منتخب در دانشگاهها، عضویت در هیئت تحریریه مجلات علمی، بنیاد ملی نخبگان، استعدادهای درخشان)

سطح دانشگاه محل تحصیل در مقاطع قبلی (براساس h-indexدانشگاه)

تناسب دانشنامه داوطلب با دوره پیشنهادی

معدل کل دوره قبل

تناسب سوابق پژوهشی با دوره پیشنهادی

تسلط به زبان انگلیسی و متون تخصصی

آشنایی با نرم افزارهای کامپیوتری و تخصصی

شرایط رشته های مختلف در دوره های تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی:

در رشته های علوم پایه، بهداشت و تخصصی که به صورت مجموعه هستند داوطلبان در صورت داشتن کلیه شرایط مربوط از جمله مطابقت مدرک تحصیلی مقطع قبل با مدارک مورد پذیرش در رشته های هر مجموعه می توانند در مصاحبه رشته های آن مجموعه شرکت نمایند.

پذیرش در مراکزی از جمله ارتش، انستیتو پاستور ایران، بقیه الله، دانشگاه آزاد، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، سازمان انتقال خون ایران، مرکز قلب شهیدرجایی، مؤسسه سرم سازی رازی به وسیله وزارت بهداشت صورت گرفته ولی سایر شرایط از جمله خدمات و امکانات رفاهی تابع ضوابط و قوانین آن مؤسسه است.

دانشگاه های علوم پزشکی کشور تعهدی در قبال اسکان و تامین خوابگاه ندارند و بر اساس امکانات موجود، خوابگاه در اختیار دانشجو قرار می دهند.

تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله برای اعضای رسمی سپاه با ارائه مجوز شرکت در آزمون از معاونت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سپاه و همچنین سایر نیروهای مسلح شامل اعضای رسمی ارتش، نیروی انتظامی و وزارت دفاع با ارائه مجوز شرکت در آزمون از رده خدمتی مربوطه و تایید لیست شرکت نمایندگان توسط دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با پرداخت شهریه در قالب قرارداد آموزشی انجام خواهد شد.

رشته های مربوط به دانشگاه آزاد تابع قوانین و مقررات دانشگاه مربوطه بوده و داوطلبان جهت کسب اطلاعات باید به آن دانشگاه مراجعه نمایند.

تحصیل در دورههای شهریه پرداز مستلزم پرداخت شهریه است که مبلغ آن توسط دانشگاه اعلام خواهد شد، داوطلبان جهت کسب اطلاعات در مورد مبلغ شهریه باید به دانشگاه مربوطه مراجعه نمایند.

چنانچه در رشته/محلی به دلیل تعداد کم داوطلبان، حداقل دو نفر دانشجو قابل معرفی نباشد، داوطلب در پذیرش نهایی به سایر اولویتهای انتخابی خود معرفی خواهد شد.

کلیه شاغلین ستاد وزارت بهداشت، دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی و سازمانهای وابسته متقاضی شرکت در آزمون، قبل از هرگونه اتخاذ تصمیم در مورد انتخاب رشته تحصیلی، باید از انطباق کامل رشته مورد نظر با شرایط احراز شغل مورد تصدی فعلی اطمینان حاصل نمایند.

در صورت عدم تطابق مدرک تحصیلی مقطع قبل با رشته پذیرفته شده، قبولی داوطلب کان لم یکن تلقی شده و در صورت قبولی نهایی برای یک دوره از شرکت در آزمون دکتری تخصصی محروم خواهد شد.

بخش ارائه مجازی مطالب علمی (Scientific Presentation) داوطلب:

ویژگی های فردی داوطلب شامل شخصیت اجتماعی، قدرت تجزیه تحلیل، قدرت بیان و توانایی انتقال مفاهیم و مطالب علمی است. داوطلبان جهت معرفی توانایی و مهارتهای خود در حیطه های آموزشی، تحقیقاتی، مدیریتی، اجرائی و پاسخگویی به نیازهای ملی و اجتماعی ضروری است کلیپ 10 دقیقه ای طبق توضیحات تهیه نموده و در بخش مربوطه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی www.sanjeshp.ir بارگذاری کند.

محتوای کلیپ باید ارائه داوطلب تلفیقی از زبان فارسی و انگلیسی باشد. در بخش ارائه انگلیسی داوطلب خود را معرفی، انگیزه و اهداف تحصیل و انتخاب رشته تحصیلی و زمینه علمی مورد علاقه خود را ارائه کند. در بخش ارائه فارسی موضوع سرانجام نامه یا مقالات خویش را در قالب چکیده ای شامل بیان مساله، اهداف (سوالات یا فرضیات)، روش تحقیق، یافته ها و نتیجه گیری ارائه کند.

حجم کلیپ حداکثر 100مگابایت و از نظر زمانی حداکثر 10 دقیقه باشد. فایل از نوع mp4 و یا mkv باشد.

چنانچه داوطلب در راستای مسئولیت پذیری و پاسخگویی بر مبنای حوزه سلامت فعالیت علمی، پیشنهاد، ایده، الگو یا مدلی قابل عرضه داشته باشد در این بخش می تواند ارائه کند.

داوطلب می تواند مطالب خود را در دو حوزه خلاقیت، نوآوری، فناوری، کارآفرینی، تجاری سازی و فراوری محصول در حوزه سلامت و حل معضل یا چالشی در جامعه در حوزه سلامت ارائه کند.

امتیازات تحصیلی، آموزشی و پژوهشی مربوط به بخش مصاحبه دوره های دکتری تخصصی در دفترچه راهنما ذکر شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "ظرفیت دکتری تخصصی علوم پزشکی اعلام شد، 22 شهریور آخرین مهلت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ظرفیت دکتری تخصصی علوم پزشکی اعلام شد، 22 شهریور آخرین مهلت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید